Contacteer een
adviseur !
Maak een afspraak Virtueel bezoek Bekijk de video

Een hoogstaande architectuur

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 1

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 2

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 3

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 4

Syntaxe, wanneer comfort rijmt met creativiteit

Architectenbureau Syntaxe werd in 2004 opgericht en is gevestigd in Haut-Ittre. Er werkt een multidisciplinair en dynamisch team. De kern? Unieke en doordachte bouwprojecten, zowel voor de privé- als de publieke markt. Onze creativiteit tot uw dienst.

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 5

Comfortabele woningen met een onberispelijke afwerking

"Het project in Les Jardins de l'Orne? Een gedroomde kans om Mont-Saint-Guibert een groot stuk van zijn grondgebied vlakbij het stadscentrum terug te geven. Concreet? Wij hebben deze hectaren vervuilde, gebetonneerde en braakliggende grond in ere hersteld. Resultaat: duurzame en ecologisch verantwoorde constructies.

De site van Les Jardins de l'Orne brengt eer aan de natuur, de mobiliteit, het behoud en de ontwikkeling van de bestaande biotopen. Nog beter: de site bestaat uit gebouwen met krachtige energieprestaties die met zorg werden opgetrokken. Elk gebouw levert energie- (K30) en milieuprestaties (Ew80) die ver boven de wettelijke verplichtingen liggen (K35-Ew80).

In de praktijk gaan de woningen harmonieus samen met de KMO's, buurtwinkels en kinderopvangcentra. Een nagenoeg natuurlijke aanvulling op de dorps- en schoolfuncties die in de buurt al aanwezig zijn."

Joël Meersseman, architect.

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - Architecture 6

Niveau K: het globale thermische isolatieniveau K is een indicator van de energieprestaties van de behuizing van het beschermde volume

Niveau E: het primaire energieverbruik, niveau Ew, wordt berekend voor een EP-eenheid. Dit is de verhouding tussen het jaarlijkse primaire energieverbruik van de eenheid (dezelfde berekening als om het specifieke verbruik te bepalen) en een jaarlijkse referentieverbruik voor primaire energie, vermenigvuldigd met 100.

Meer weten over de niveau-indicators K en Ew

EnregistrerEnregistrer