Contacteer een
adviseur !
Maak een afspraak Virtueel bezoek Bekijk de video

Waarom vastgoed kopen in Mont-Saint-Guibert?

Wonen in Mont-Saint-Guibert

Mont-Saint-Guibert, een gemeente op een boogscheut van Louvain-la-Neuve, heeft echt alles wat u zoekt: een licht glooiend reliëf, gastvrije dorpen, oude hoeves, groene bossen, … Wie een woonhuis of een flat in deze regio van Waals-Brabant koopt, kan op tal van troeven rekenen: rust, vlotte bereikbaarheid, een rijke cultuur, een goed beschermd milieu, moderne infrastructuur in de buurt … Een gedroomde plek om er neer te strijken, enkele jaren of een leven lang!

Koers naar Mont-Saint-Guibert

Houdt u ervan om na een lange werkdag heerlijk te ontspannen en in het weekend ook wat cultuur op te snuiven? Geweldig! De regio van Mont-Saint-Guibert strekt zich uit over zowat 2.000 hectaren en ligt volop in het groen. Deze streek valt ook in de smaak bij architectuurliefhebbers dankzij zijn kastelen, zijn watermolens en zijn boerderijen. Bezoek ook zeker de musea en de ruïnes van Villers-la-Ville. Echte culturele pareltjes! De pittoreske charme van deze regio zal u sprakeloos maken.

Bent u een fashionista in hart en nieren? Weet dan dat deze streek heel wat winkelcentra telt (L'Esplanade in Louvain-la-Neuve dat in volle groei is, de Shopping in Douaire, Corbais, het shoppingcentrum van Nijvel...).

Is de infrastructuur van de stad vooral belangrijk voor u? Er zijn heel wat medische voorzieningen (Clinique Saint-Pierre in Ottignies, het Hôpital du Bois de la Pierre in Waver, de Polyclinique van Louvain-la-Neuve en een nieuw universitair ziekenhuisproject voor LLN).


Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - sa région


Op slechts 5 minuutjes
van Louvain-la-Neuve

Mont-Saint-Guibert wordt gekenmerkt door rust en stilte, maar toch is het een uiterst toegankelijk en ideaal gelegen dorp. Werp een blik op onze pagina Toegankelijkheid om er meer over te vernemen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Les Jardins de l'Orne - Mont-Saint-Guibert - sa région 2